Antreprenorul  se declară fascinat de discursurile lui Winston Churchill. ”Consider că Winston Churchill a fost unul dintre cei mai elocvenți oratori ai timpului său, un maestru al cuvintelor, care a avut o influență puternică și a știut de fiecare dată cum să își motiveze publicul. Este incredibil cât de motivante sunt aceste discursuri, din volumul "Never Give In!: The Best of Winston Churchil’s Speeches", chiar și acum, aproape la un secol distanță” susţine Marc-André Fritsche.

Ce cărţi citeşte şeful World Class România

Despre “Leadership Is an Art”  scrisă de Max de Pree, managerul general al Siniat România spune că este o lectură care oferă o imagine de ansamblu a calităților unui bun lider, subliniază importanța construirii relațiilor, susținerii ideilor și consolidării unui sistem de valori într-o organizație.

Ce citeşte CEO-ul unei agenţii online de marketing

Cartea “The Next 100 Years”, semnată de George Friedman, este recomandată de către antreprenor oricui își dorește să aibă o viziune complexă a fenomenelor politice și geopolitice. 

Ce citeşte omul care îi învaţă pe ceilalţi cum să negocieze

La ora actuală Marc-André Fritsche citeşte o serie de cărți publicate de Harvard Business Review, intitulată “HBR’s 10 Must Reads”, care se concentează pe subiecte de bază pentru un manager ambițios: leadership, strategie, schimbare, managementul oamenilor și al sinelui. 

Ce citeşte fondatorul retailerului online Fashion UP

Atunci când vorbim despre autorii săi preferaţi, managerul general al Siniat România spune că Peter Drucker este cu siguranță în topul preferințelor sale. „Denumit <>, Druker a fost profesor universitar, consultant de management și scriitor cu o infulență semnificativă asupra liderilor în general, independent de domeniu”, explică el. 

A fi constant bine informat reprezintă un atu în carieră, mai spune Marc-André Fritsche, întrucât îți asigură o perspectivă mereu nouă și dinamică, mai ales că ajută la construirea și consolidarea unei viziuni de ansamblu asupra pieței și dezvoltă, totodată, gândirea strategică. 

Ce citeşte Ufuk Tandoğan, CEO-ul Garanti Bank România

„Din punctul meu de vedere, cititul este un hobby extraordinar. Îmi face deosebită plăcere să citesc atât literatură de specialitate, cât și presă de business și încerc să mă mențin în permanență informat cu privire la ceea ce se întâmplă pe piețele în care activează compania și clienții noștri”, conchide el.