Richard Branson a început să pună în aplicare planuri de afaceri încă de când era foarte tânăr, iar din încercările lui a reușit să dezvolte o filosofie de business proprie pozitivă. Așa că, aș recomanda toate cărțile lui pentru că fiecare dintre ele oferă o perspectivă diferită legată de ce înseamnă provocările mediului de afaceri”, explică CEO-ul Garanti Bank România. 

Ce cărţi citeşte şeful World Class România

Ufuk Tandoğan spune că este pasionat de biografii, fie că sunt poveștile de viață ale unor oameni de afaceri, politicieni sau ale altor tipuri de persoane care și-au pus amprenta în societate. Astfel că, ultima carte pe care a citit-o este o biografie a lui Jose Mujica, cel de-al 40-lea președinte al Uruguayului, cunoscut drept “cel mai sărac președinte din lume” sau “ultimul erou din politică”, așa cum îl numea Emir Kusturica, după cum spune el. 

Ce citeşte CEO-ul unei agenţii online de marketing

În prezent CEO-ul Garanti Bank România citeşte “When Running Was Young and So Were We”, de Jack Welch

„Scrierile lui Welch au abordare unică, iar această carte reflectă întru totul stilul lui.  Volumul este o lecție despre ambiție și despre cum să devii un leader bun”, susţine Ufuk Tandoğan.

„Cărțile de business pot oferi un cadru, un mijloc de a structura mai bine gândurile sau ideile. În același timp, pot spune că unele povești m-au inspirat, m-au motivat să îmi depășesc limitele și mi-au arătat că și din eșecuri poți învăța să evoluezi spre succes”, mărturiseşte el.

Ce citeşte omul care îi învaţă pe ceilalţi cum să negocieze

Ufuk Tandoğan a venit în România în 2012. Până să își înceapă mandatul la nivel local, CEO-ul Garanti Bank România a făcut parte din echipa Turkiye Garanti Bankasi (TGB) timp de aproape 25 de ani, ocupând poziţii precum Branch Manager, Manager Regional, Vice-Președinte Senior pentru Credite Comerciale & Corporate, fiind responsabil de portofolii importante și clienți mari. 

Ce citeşte fondatorul retailerului online Fashion UP