Este alertă în cazul Caracal. Ultima descoperire a anchetatorilor i-a pus în garda pe aceștia. De această data au ieșit la iveală informații extrem de importante. Gheorghe Dincă avea un plan bine pus la punct, până ca oamenii legii să dea de urma lui.
După ce a răpit-o pe Alexandra Măceşanu şi ar fi omorât-o, anchetatorii spun că Gheorghe Dincă ar fi vrut să i se şteargă urma şi intenţiona fugă. Oamenii legii şi-au dat seama de acest lucru în timpul uneia dintre anchetele făcute la domiciliul acestuia. Se pare că una dintre căutările sale pe internet era cea de căutare a unei maşini rulotă. Dincă voia să vândă casa groazei.
Astfel, cred anchetatorii, Gheorghe Dincă ar fi vrut să-şi vândă casa, pentru a face rost de bani şi a-şi lua o rulotă, pe care ar fi putut să o folosească şi ca maşină, pentru deplasări, dar ca şi casă, unde să poată locui. „Una dintre căutările lui pe Google era maşini-rulotă. Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activităţi infracţionale. Voia să facă un tur al ţării, să-şi ia casa în spinare şi, presupun, să facă lucruri infracţionale prin toată ţara”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, conform Antena 1.
Chiar dacă se află închis de câteva luni bune, după ce a precizat că le-ar fi ucis pe Luiza şi pe Alexandra, Gheorghe Dincă are tupeul să aibă şi anumite pretenţii în spatele gratiilor. Spre exemplu, potrivit ultimelor informaţii apărute, se pare că Gheorghe Dincă este foarte nemulţumit de faptul că mâncarea din închisoare nu este pe placul luii, fiind foarte acră. Asta nu este tot, pentru că Gheorghe Dincă se plânge şi de faptul că nu îi ese schimbată lenjeria de pat mai des.
Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.