Recent au avut loc la Iași și la Galați mitinguri PSD la care mulți contestatari ai partidului s-au adunat pentru a protesta.

Joia trecută orașul Iași a fost blocat de protestatri. Oamenii s-au strâns în Piața Unirii din capitala Moldovei pentru a protesta cu ocazia mitingului organizat de PSD. Săptămâna trecută moldovenii s-au îmbulzit pe străzile din Iași. Discursurile reprezentanților PSD care au fost susținute în cadrul acestui miting nu au putut fi auzite din cauza zgomotului provocat de mulțimea de oameni care s-a strâns.

Sâmbătă s-a mai organizat un miting PSD la Galați. Și aici au existat contestatari ai PSD care s-au strâns pentru a protesta. Protestul anti-PSD din Galați a avut și incidente. Mașina deputatului Nicolae Bacalbașa a fost lovită de mai mulți oameni în momentul în care acesta a vrut să își facă loc prin mulțime.

Manifestanții care au participat la mitingurile de campanie ale PSD ar putea fi acum anchetați.

„Autorităţile studiază filmările de la contramanifestaţiile de săptămâna trecută pentru a sesiza parchetul, în cazul în care sunt identificate fapte penale”, este anunțul Ministerului de Interne.