Într-un interviu acordat în podcastul lui Cătălin Măruță, Selly a vorbit despre veniturile pe care le încasează lunar din YouTube. Mai exact, vloggerul a dat detalii despre sumele care intră în conturi, dar și despre cât de încântat este de ceea ce face.

De menționat este faptul că, Selly e cel mai urmărit volgger din România și are o mulțime de fani în mediul online, atât pe YouTube, pe Facebook, pe Instagram, cât și pe Tik Tok. Precizările sale vin în contextul în care, zvonurile susțin că tânărul ar fi făcut deja primul milion de euro din postările sale.

El nu a oferit detalii despre investițiile sale sau banii pe care îi are în cont și a l-a dat exemplu pe Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a cărui avere se cunoaște, dar nimeni nu știe unde sunt acești bani în realitate.

„Sunt mulțumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine, dar nu vreau să discut despre sume concrete. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont. Când spui averea lui Jeff Bezos oamenii își imaginează că cele 150 de milioane îi are fizic, în conturile bancare.

Acelea sunt activele. Nu e ca și cum poți ști acum câți bani ai exact. Care e averea ta sau cât valorezi tu. Pot să spun cu siguranță că brandul pe care l-am construit și imaginea cu siguranță acestea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani și lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulțumire”, i-a spus Selly lui Cătălin Măruță.

Câți bani câștigă Selly din YouTube

Întrebat câți bani câștigă doar din YouTube, Selly a explicat mecanismul care îl ajută să facă bani. Este vorba despre Google AdSense, care oferă bani în funcție de vizualizăril de pe YouTube.

Astfel, potrivit acestuia, cele mai mari venituri pe care le-a avut din YouTube, au fost de 15.000 de euro pe lună.

„E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul asta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună”, a declarat Selly.