Andreea Marin vrea să își mărească familia

Andreea Marin se poate mândri cu o carieră de succes și cu o familie frumoasă. Dar se pare că vedeta nu este mulțumită și dorește o familie mai mare. Vă amintim că bruneta are o fiică în vârstă de 15 ani, pe Violeta, în urma căsniciei cu Ștefan Bănică Jr.

În prezent, vedeta are un alt partener, pe Adrian Brâncoveanu, care are o solidă carieră în diplomație. În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Marin a spus că și-ar dori să fie mamă pentru a doua oară. Ea a spus că speră să i se ofere șansa.

Andreea Marin a fost întrebată dacă nu îi este frică de posibilele pericole ale unei sarcini la vârsta de 47 de ani. Iată ce mesaj a vrut ea să trimită publicului:

„E adevărat. Nu putem să ne facem că nu e așa, că una e să fii mamă la 20 și ceva de ani, alta e să fii mamă la 40 și. Acum, să-mi dea Dumnezeu șansa asta.

Deocamdată nu s-a întâmplat, dar dacă s-ar întâmpla…eu am vrut să transmit un mesaj tuturor care probabil se privesc în oglindă, sau probabil se privesc în adâncul sufletului și-și spun: domne, am 47 de ani, merg cu pași repezi spre 50, deci nu mai pot să am eu pretențiile alea de la 20 și de ani. De ce nu?”.

Vedeta consideră că este foarte important ce gândim și le sfătuiește pe femei să nu le fie teamă.

„E adevărat, ce nu trebuie să ai este mintea aceea, sau imaturitatea care să-ți spună că trebuie să arăți ca la 20. Nu, domne! Nu trebuie! Și nici nu mai încerca!”, a spus Andreea Marin, în urmă cu doar câteva luni, în podcastul lui Cătălin Măruță.

andreea marin, violeta
SURSA FOTO: Facebook

Andreea Marin are, de fapt, trei copii

În perioada în care era ambasador UNICEF, fosta prezentatoare a decis să o adopte pe Kenya. După care, ea a mai înfiat un băiețel din China. Totuși, aceste adopții sunt la distanță.

De fapt, vedeta doar a contribuit o vreme la educația celor doi și s-a asigurat că nu le lipsește nimic în materie de hrană și îngrijire. În prezent, cei doi au crescut și a pierdut legătura cu ei.

„Acum îți dai seama că sunt oameni mari, era cu mult timp în urmă. Acum nu mai păstrăm legătura, sunt niște reguli ale adopției la distanță și întotdeauna puteai să ții legătura, în China am și fost, l-am și întâlnit pe băiețel, numai prin intermediul forului, fundației în cazul acesta, care îți facilita acest lucru.

Te lăsa să îți ajuți, dar nu mai mult, și e bine că se întâmplă așa, profiți deja de legătura cu acest copil”, a povestit fosta realizatoare într-un interviu pentru Unica.