Președintele organizației Județene a PSD Constanța, Felix Stroe, cunoscut ca unul dintre susținătorii lui Liviu Dragnea, lucru observat și la lucrările CExN de la Neptun, respinge faptul că s-ar număra printre semnatarii scrisorii prin care se cerea demisia liderului suprem al partidului. Felix Stroe admite însă că a semnat un tabel, nu o scrisoare, prin care era convocat la un alt CExN, ulterior celui de la Neptun.   

 
“Poziția organizației județene Constanța a PSD a fost de sprijin ferm al președintelui Liviu Dragnea și a fost adoptată în ședința Biroului Permanent Județean, cu unanimitate de voturi, cu o zi înainte de ședința Comitetului Executiv Național.

În acest sens a fost redactat un mandat, depus la conducerea partidului în aceeași zi.Această poziție a fost poziția noastră fermă și nu a fost condiționată în nici un fel de obținerea vreunei poziții în guvern.  Nu am semnat nicio scrisoare împotriva președintelui partidului și nu am luat cunoștință despre conținutul acesteia decât în cadrul CEX în care a fost dezbătută. Nu am fost consultat și nu am participat în nici un fel, direct sau indirect, la redactarea acelei scrisori.

Semnătura mea pe un tabel, alături de alte zeci de semnături, a fost dată pentru convocarea unei ședințe a CExN în care să se analizeze problemele de la Neptun, în condițiile în care, zi de zi în mass media continua acel gen de atacuri începute acolo”.

 


Te-ar putea interesa și: