Pachetul Analogic are până la 60 programe TV şi costă 25 lei lunar.  Pachetul Digital are până la 100 canale TV cu sunet şi imagine digitale şi este în valoare de 29 lei. Pachetul Digital poate fi completat cu opţiunea Adult, în valoare lunară de 1 leu, opţiune care conţine canale pentru adulţi. Compania oferă primul echipament SD pentru recepţie digitală în custodie. 
Cele două pachete noi înlocuiesc în oferta operatorului pachetul analogic de tip “Bază” şi pachetul digital “Extra” (respectiv pachetul format dintr-un abonament de bază completat cu extraopţiunea “Extra”). În acord cu noua ofertă, abonaţii fostelor pachete digitale “Extra” şi ai extraopţiunii “Extra” vor beneficia în continuare de opţiunea Adult şi vor primi o reducere cu 2 lei a tarifului lunar, urmând să plătească 30 de lei în loc de 32 lei, începând cu decembrie 2012.
Tarifele menţionate conţin TVA şi alte tarife asociate incluse.
Pentru fostele pachete digitale Bază şi Bază Special nu se aplică modificări de tarife.Detalii despre noua ofertă vor fi disponibile pe site-ul www.rcs-rds.ro începând din ianuarie 2013.
Ofertă pentru noii abonaţi
De asemenea,  RCS&RDS oferă Internet Fiberlink 1 – 50 de Mbps la 14,5 lei, Internet Fiberlink 2 – 100 Mbps la 19,5 lei,  iar cei care aleg a doua variantă primesc şi un stick de internet mobil gratuit. Oferta mai include televiziune, 91 de canale, de la 12,5 lei şi telefonie fixă de la 2 euro, clienţii beneficiind de apeluri gratuite în reţea, în Romtelecom şi UPC. De asemenea, instalarea este gratuită. Serviciile sunt oferite la preţurile de mai sus timp de şase luni după care se dublează. 
RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia. Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară.