Mașina a fost restaurată integral în atelierul Țiriac Collection, pe parcursul unui an și jumătate. Aceasta are caroseria numărul 1 dintre cele două unități produse în anul 1939. Caroseria poartă semnătura Fleetwood. În plus, mașina este dotată cu un aparat de radio „Motorola” original. Cadillac Series 90 a fost produs în doar 8 exemplare.

Modelul Cadillac V16 este recunoscut astăzi ca fiind unul dintre cele mai bune automobile din epoca antebelică.  „The Classic Car Club of America” evaluează toate modelele V16  la categoria „CCCA Full Classics”, un rating rezervat numai celor mai bune automobile din perioada 1925-1948.

Concursul de Eleganță de la Sinaia este cel mai importat eveniment dedicat mașinilor de epocă din România și se află deja la cea de-a VII-a ediție. În competiție au fost înscrise 32 de automobile din 4 țări, la 6 categorii.

Țiriac Collection, prima galerie auto personală deschisă în România, situată în Otopeni, pe Calea Bucureștilor nr. 289, reunește în permanență peste 150 de modele emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume. Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00.

Un amplu reportaj de la Concursul de Eleganță de la Sinaia puteți citi în ediția revistei Capital care apare mâine, 3 iulie 2017.