Rich Girls Studios este o companie cu o experiență de peste 17 ani în videochat. A consolidat o echipă care face performanță în videochat și a obținut în septembrie cele mai importante premii din industria de videochat: Cel mai Bun Studio și Cel mai Bun Model la gala YNOT Awards de la Praga.

Care este secretul succesului?

Echipa Rich înțelege valoarea și importanța legăturilor dintre oameni, iar modelul de business Rich Girls Studios diferă de cele ale celorlalte studio-uri concurente, punându-se accent pe evoluția modelelor care își doresc să facă performanță și să obțină câștiguri mari. Drept pentru care, anual, tot mai multe modele Rich Girls Studios sunt premiate în cadrul evenimentelor din industrie.

Iar modul în care studio-ul gestionează modalitățile de angajari videochat Bucuresti, promovarea modelelor și investițiile permanente l-au propulsat pe primul loc în topul studio-urilor internaționale.

Cel mai bun sistem de training

Ca în oricare alt domeniu, performanța nu este ușor de obținut, iar ca să faci bani din videochat este nevoie de perseverență și implicare.

Multe fete care vin la interviu după ce văd anunțurile de angajari în videochat, își doresc să obțină succesul peste noapte. Însă dacă un vis este atât de ușor de obținut nu este un vis atât de mare. Iar noi credem în visele mărețe și în îndeplinirea lor.”, spune Laura, manager Rich Girls Studios.

Rich Girls Studios a dezvoltat Centrul de Excelență în Training, prin care modelele care își doresc performanța să aibă posibilitatea de a o obține. Din echipa care se ocupă de succesul modelelor fac parte doar persoane cu experiență, care concep o strategie personalizată pe fiecare model în parte, pentru a-i facilita îndeplinirea obiectivelor. Prin acest sistem de training videochat eficient, modelele Rich au obținut peste 10.000$ în doar 9 ture lucrate.

Servicii gratuite

Într-o industrie în care pune se accentul pe imagine și pe calitatea acesteia, pentru a te menține în top este necesară o echipă completă de specialiști, care să le ajute pe modele să fie cea mai bună versiune a lor. Rich Girls Studios oferă servicii de înfrumusețare gratuite pentru toate modelele, de la make-up, coafură, manichiură, solar, extensii gene, până la operații estetice.

Cel mai bun studio de videochat internațional

Este o misiune dificilă să te menții în top în permanență, dar cumva Rich Girls Studios din București a reușit să facă acest lucru timp de mulți ani și să rămână cel mai bun studio de videochat!

Seth Godin spunea, apropo de legenda lui Icar, ca la fel de periculoasă precum dorința de a zbura prea sus, este resemnarea de a îți menține zborul prea jos. La Rich Girls Studios credem că niciun obiectiv, oricât de măreț ar fi, nu este prea greu de atins dacă într-adevăr crezi în el și perseverzi în fiecare zi pentru a-l obține. Acest mindset ne-a ajutat, ca echipă, să câștigăm de-a lungul timpului aceste premii minunate!”, Cristina, CEO Rich Girls Studios