„Soţia mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput şcoala, merge la şcoală de câteva zile bune deja, cu foarte mult entuziasm. Copiii sunt bucuroşi că şcoala a reînceput, se respectă toate condiţiile şi lucrurile merg bine spre foarte bine”, a transmis Klaus Iohannis când a fost întrebat dacă soţia sa i-a relatat vreo problemă de la reînceperea şcolii.

Klaus Iohannis a semnat

Potrivit Administrației Prezidențiale, Klaus Iohannis a semnat azi, 22 septembrie, decretul de decorare a companiei Continental Automotive România.

”Astfel, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la inaugurarea activității în Municipiul Timișoara, pentru performanțele obținute și investițiile realizate în domeniul cercetării – dezvoltării de noi tehnologii în sectorul industriei auto, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Industrial și Comercial” în grad de Ofițer, companiei Continental Automotive România.”, notează sursa anterior citată.

Compania Continental a realizat în 2019 o cifră de afaceri de 44,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 232.000 de angajaţi în 59 de ţări şi pieţe. În perioada 1999-2019, Continental a investit circa 1,8 miliarde euro în activităţile din România, toate cele cinci arii de activitate Continental fiind reprezentate în România.

”Continental – peste 240.000 de angajați pasionați în 59 de țări care transformă zilnic pentru clienți și utilizatori,visul mobilității în realitate. Astfel, creăm valoare în mod sustenabil. Dăm în fiecare zi tot ce este mai bun din noi.

La Continental, toate angajatele și toţi angajaţii împărtășesc patru valori de bază. Acestea reprezintă rădăcinile culturii corporației noastre: Încredere, Mentalitate de învingător, Libertatea de a acţiona şi Solidaritatea.

Suntem convinși: numai într-un mediu caracterizat de aceste valori se pot crea servicii, soluții și contribuții importante și deschizătoare de drumuri.

Continental își stimulează toate angajatele și toți angajații. În acest sens, sprijinim o cultură a încrederii și deschidem porțile flexibilității pentru responsabilitatea fiecăruia.

Climatul de lucru la Continental este marcat de aprecierea reciprocă a valorii. Fiecare contribuție individuală contează. Acestea sunt distribuite prin intermediul rețelei noastre globale și o înnobilează.

Înregistrăm tendințele și schimbările pieței, le utilizăm mai rapid decât alții și obținem mai rapid soluții mai eficiente (deci mai eficace) pentru clienții noștri.”, se arată pe site-ul companiei.