Cei doi au participat la slujbă de Înviere de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. Și anul trecut, familia prezidențială a petrecut Paștele la Sibiu.

Șeful statului și-a făcut apariția tinându-se de mână cu soția sa și a făcut o urare jurnaliștilor prezenți.

„Vă dorim sărbători luminate. La mulţi ani”, a spus Klaus Iohannis, înainte de a intra în biserică.

Și de data aceasta, ochii s-au ațintit asupra lui Carmen Iohannis. Prima Doamnă a comis-o din nou. Aceasta a optat pentru o ținută total nepotrivită pentru acest eveniment.

Soția președintelui a ales, din nou, o fustă mult prea scurtă.

Aceasta nu se află la prima gafă de acest gen. Ultima a fost la sfârșitul lunii februarie, la Summitul UE – Liga Statelor Arabe, care a avut loc în Egipt.

“Sunt fotografii postate pe pagina hotelului la care cuplul prezidențial a fost cazat. (…) Să te duci în lumea arabă îmbrăcată în pantaloni de piele…E o problemă gravă de protocol. Ținutele Primei Doamne întodeauna au iscat dispute”, au comentat cei prezenți în studioul Antena 3 în timp ce se uitau la o poză în care Carmen Iohannis apărea purtând pantaloni de piele și adidași.

„Să nu ai o ținută decentă este considerată o ofensă. Este foarte grav să te prezinți într-o astfel de ținută într-o țară arabă. Doamna Iohannis este într-o delegație oficială”, a spus europarlamentarul Claudia Țapardel.