Reprezentanții cazinoului online au anunțat că primul mare premiu a fost acordat în urma tragerii la sorți din data de 29 octombrie, când 723.987 de tichete generate de clienții Vlad Cazino au intrat în joc cu tot atâtea șanse. 

Campania prevede 150 de premii săptămânale constând în bani și beneficii extra la jocuri online plus 5 motociclete personalizate Harley Davidson. Dintre acestea, una a fost deja câștigată, alta este pregătită pentru a fi oferită într-un moment surpriză, iar ultimele 3 sunt păstrate pentru Marea Extragere de la finalul campaniei. În acel moment, toate tichetele acumulate de-a lungul promoției sunt reactivate pentru a aduce celor mai norocoși una dintre cele 3 motociclete personalizate Harley Davidson plus alte premii.

Orice participant poate acumula oricât de multe tichete (deci șanse) la tragerile la sorți. După ce se înscrie pe pagina promoției Vlad Cazino, acceptând termenii și condițiile de pe website, orice client primește automat câte un tichet la fiecare rulaj de 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo. Nu există mize minime necesare și sunt eligibile toate jocurile cu bani reali din cazinoul online, din secțiunile de sloturi, jocuri de masă de cazino și bingo.

Cele 150 de premii săptămânale sunt acordate astfel: 3.000 RON locul 1, 1.000 RON locurile de la 2 la 5, 300 RON locurile de la 6 la 50, câte 200 de rotiri la 20 Super Hot pentru locurile 51 până la 100 și Vouchere Bingo de 20 RON pentru locurile 101 până la 150. 

Într-un context în care există multe campanii promoționale cu premii relativ convenționale, Vlad Cazino a decis să iasă din tipar și să ofere ceva inedit:

Motociclete Harley Davidson, un brand extrem de prestigios, asociat cu spiritul de aventură, lipsa tiparelor sociale și multă adrenalină. Nu este însă prima dată când Vlad Cazino alege o astfel de abordare pentru campaniile promoționale pe care le lansează. În trecutul apropiat, cazinoul online a oferit clienților norocoși lingouri de aur sau gadgeturi de top pentru fiecare cameră din locuință.

Promotor al distracției echilibrate, online și offline, Vlad Cazino a fost și anul acesta alături de iubitorii muzicii de calitate și a atmosferei de festival de top, la UNTOLD 2021 – cel mai important eveniment al sezonului de vară în România, în materie de divertisment. Vlad Cazino este fidel de asemenea acțiunilor sale în beneficiul industriei de stand-up comedy din țara noastră. Micutzu și Cătălin Bordea, doi dintre cei mai apreciați actori de stand-up comedy din România, sunt mereu prezenți în campaniile și acțiunile Vlad Cazino, totul în beneficiul fanilor.

Platforma vladcazino.ro oferă o mare varietate de sloturi de la cei mai în vogă producători ai momentului, jocuri de masă de cazino cu dealeri live, bingo, video poker și, mai nou, chiar pariuri virtuale. Având licență locală acordată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, Vlad Cazino a devenit rapid o alegere de top în materie de divertisment online pentru români. Cazinoul online a fost lansat în anul 2018, fiind de la start un proiect inedit, neconvențional, dornic de a surprinde și de a încânta publicul.