Sony Action Cam – HDR-AS15 Action Cam, cu o greutate de doar 90 grame, înregistrează Full HD cu detalii bogate. După apăsarea butonului de pornire, camera începe să înregistreze în stil „Hands-Free”, fără să necesite cât de puţin supravegherea din partea utilizatorului.

Senzorul de imagine Exmor R CMOS permite înregistrarea de clipuri video clare, cu zgomot de imagine redus în aproape orice condiţii, chiar şi cele cu iluminare scăzută.

Obiectivul Carl Zeiss Tessar are o deschidere de 170° pentru a surprinde aproape toate împrejurimile. Camera dispune de cinci moduri de înregistrare, de la Full HD 30p la VGA pentru momente în care este necesară o înregistrare îndelungată. Cele două moduri de slow-motion (4x şi 2x) permit analiza în detaliu a unei lovituri de golf sau a unei cascadorii BMX.

Action Cam poate fi montată cu uşurinţă pe ghidonul biciletei, dar şi pe placa de surf sau snowboard, putând fi utilizată chiar şi la adâncimi de 60 m. Accesoriile disponibile odată cu lansarea includ montura pentru ghidon, banderola şi o montură pentru cap rezistentă la apă – permit pasionaţilor de călătorii pe munte, cicliştilor, surferilor şi împătimiţilor de sporturi marine să păstreze mai uşor amintirile digitale ale celor mai antrenante momente. De asemenea utilizatorii pot achizitiona un adaptor flexibil ce ofera mai multe unghiuri de vizualizare în sus şi jos, dispozitivul de prindere pentru mână cu ecran LCD care permite monitorizarea filmărilor, folie anti-ceaţă pentru a stopa condensul, montură adezivă, carcasă rezistentă la apă şi capace pentru diverse condiţii de filmare.

Stick-urile de memorie disponibile pe cameră sunt Memory Stick Micro (M2) şi Micro SD/SDHC (clasa 4 şi cele superioare).

Până la finalul lunii martie, pasionaţii de sporturi de iarnă pot testa Sony Action Cam pe mai multe pârtii din România la standurile Sony amplasate la baza pârtiilor.