Camelia Mitoșeru, urgență la spital! Cauza poate fi un accident vascular cerebral. Medicii o supraveghează

Așadar, Camelia Mitoșeru a fost dusă de urgență la spital iar medicii vor face controale amănunțite. În momentul de față, aceasta este suspectă de accident vascular cerebral, conform informațiilor transmise de cancan.ro

Problema a apărut după ce actrița nu mai răspuns luni, 8 noiembrie, la telefon. Din acest motiv, Mihai Mitoşeru a devenit foarte îngrijorat și a mers acasă la aceasta. Astfel, a găsit-o pe mama sa într-o cameră, care nu putea să vorbească. Amintim că actrița Camelia Mitoșeru a ajuns la spital şi în luna februarie a acestui an din cauza unei tumori cerebrale care a trebuit extirpată de urgență.

Cum s-a simțit după operația respectivă?

În luna februarie, Camelia Mitoșeru era diagnosticată cu tumoră beningă-meningiom. Fiul ei, Mihai Mitoșeru a luptat din toate puterile pentru a-și putea opera mama, care trecea prin cele mai cumplite momente ale vieții sale. Actrița a ajuns pe mâinile medicilor și a fost supusă unei intervenții medicale complicate care i-a salvat viața.

La două luni de la operația respectivă, Camelia Mitoșeru a spus că se simte mult mai bine. Actrița a declarat, la Antena Stars, că fiul ei Mihai a fost alături de ea în fiecare pas.

„A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles.

Azi împlinesc două luni de la operație. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars.