Ratările au privat-o pe Dinamo de o victorie la Iași

Meci pe muchie de cuțit disputat, vineri seară, la Iași între gazdele de la Poli și oaspeții de la Dinamo. S-au întâlnit două echipe în mare criză de puncte și presate de timp.

În cazul unei victorii, echipa Poli Iași, clasată pe locul 13 ar fi părăsit „zona roșie” a clasamentului. Fără Leo Grozavu, suspendat pentru acest meci, ieșenii veneau după o remiză obținută la Craiova, scor 1-1 împotriva echipei FCU.

Pe de altă parte, Dinamo are încă șansa de a se salva de la retrogradare directă. Încă din startul meciului, echipa croatului Kopici s-a arătat mai stăpână decât gazdele. A ținut bine mijlocul terenului, iar ieșenii s-au rezumat doar la sporadice apariții în preajma careului alb-roșiilor. Prima parte a fost, una peste alta, una anostă, fără întâmplări notabile.

Abdallah și Seljmani au avut cele trei puncte în vârful bocancului

Nici cea de-a doua repriză n-a fost mult diferită. Abia spre final, jocul s-a animat, cu echipa bucureșteană protagonistă.

Pe rând, Abdallah, Seljmani, iar Abdallah și iar Seljmani s-au întrecut în ratări care ar fi putut să aducă o rază de speranță în plus de salvare dacă ar fi înscris. „Câinii” au avut mai multă vână pe final. S-au aruncat asupra careului advers, însă fără vreun folos, spre disperarea tehnicianului Zeljko Kopic.

Abdallah a fost aproape să marcheze cu capul la o centrare din lovitură liberă expediată de Milanov, însă atacantul a trimis puțin pe lângă poartă.

Tot Abdallah a avut o șansă uriașă de a deschide scorul în minutul 61, când mingea i-a rămas la picior atacantului în fața porții, însă finalizarea acestuia a fost imprecisă. Tot Abdallah a ratat cu capul și în minutul 74, iar Selmani a avut cea mai mare ratare a meciului, când a șutat peste transversală din fața porții.

Abdallah a scăpat singur spre poartă în minutul 84, însă atacantul a șutat pe direcția lui Ailenei.

Zeljko Kopic și-a ieșit din fire, dar a trebuit să se mulțumească cu un punct.

„Au fost două reprize total diferite. Ei ne-au surprins, au fost foarte multe dueluri fizice. În partea a doua am fost net superiori. Am avut foarte multe ocazii, din păcate n-am reușit să marcăm. Până la urmă, plecăm cu un punct de aici. Este o luptă foarte strânsă, toate echipele dau totul” a declarat, la final, căpitanul dinamovist Răzvan Patriche.