Anamaria Prodan a primit cel mai frumos și strălucitor cadou. Chiar dacă nu se află în România, soțul ei, Laurențiu Reghecampf a emoționat-o până la lacrimi.

Cadou fabulos pentru Anamaria Prodan

Reghe i-a oferit soției sale un inel Cartier în valoare de 20.000 de lire sterline, chiar la lansarea celui mai așteptat show al anului, “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”.

Reghe nu este în România, fiind legat contractual în Dubai, dar i-a trimis soției sale cadoul prin jurnalistul Horia Ivanovici, bun prieten cu cei doi.

Reality show-ul ce îi are în prim plan pe membrii familiei Prodan – Reghecampf, “Prodanca și Reghe. Prețul succesului” va avea premiera duminicã, 9 februarie, de la 19:45, la Antena Stars. Producția surprinde pas cu pas momente din viața îndrãgitei familii, o echipã de filmare însoțindu-i pe aceștia 24 de ore din 24.

Deși locuiesc în țãri diferite, pe continente diferite și au preocupãri diferite, cuplul Anamaria și Laurențiu și copiii acestora sunt foarte conectați la viața de familie, întrerupându-și cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreunã.

Începând cu această dată, în fiecare duminicã, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alãturi Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia sã afle cum aratã o zi din viaţa fiecãruia.