Anamaria Prodan cheltuie o avere pe școlarizarea celor două fiice ale sale, pe care le are din fostul mariaj cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu.

Pentru Sarah (19 ani), celebra impresară sportivă va scoate din buzunar o sumă de 92.000 de euro, bani pentru chirie și de cheltuială. Fata acesteia își face studiile în SUA.

Cât scoate din buzunar Anamaria Prodan pentru educația celor două fiice ale sale?

În ceea ce o privește pe fata mai mare a vedetei, Rebecca (20 de ani), Anamaria Prodan va avea de achitat 200.000 de euro (50.000 de euro/an).

Rebecca studiază moda, iar în prezent este anul 3 la facultate. Aceasta studiază în 4 capitale diferite. Unul la New York (SUA), unul la Milano (Italia), acum e la Paris (Franţa) şi ultimul va fi în Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite). Costurile sunt uriașe, însă pentru AnaMaria Prodan, care are o avere de 50 de milioane de euro, suma necesară pentru educației copiilor săi este o nimica toată.

Însă, mezina Sarah a primit o bursă la Universitatea Mississippi din SUA şi vedeta îi plăteşte doar chiria şi îi dă bani de buzunar, în jur de 25.000 de dolari pe an (23.000 de euro).

Amintim că Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au dat lovitura la Antena Stars. Cei doi vor fi filmați non stop, în cadrul emisiunii „Prodanca și Reghe”. Cei doi au primit 150.000 de euro pentru emisiune.