Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au dat lovitura la Antena Stars. Cei doi vor fi filmați non stop, în cadrul emisiunii „Prodanca și Reghe. Prețul succesului” iar suma care le va intra în buzunar este colosală.

Cei doi vor fi filmați pe axa București-Milano-Las Vegas-Dubai, în condițiile în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf călătoresc mult, deoarece au afaceri în mai multe țări.

Când revine pe micile ecrane

„Prodanca și Reghe. Prețul succesului” este programat să înceapă în luna februarie. AnaMaria Prodan revine astfel în forță, după ce a renunțat după numai două sezoane la emisiunea concurs „Gospodar fără pereche”, de la Pro TV.

Ea a înclinat în favoarea celor de la Antena Stars, deși în ultimele luni a fost ofertată și de alte televiziuni pentru realizarea unui nou reality show despre viața familiei sale.

Potrivit informațiilor furnizate de cei de la libertatea.ro, suma pe care ar urma să o primeească impresara este de aproximativ 150.000 de euro pe sezon!

Ce a determinat-o să facă show-ul de televiziune

AnaMaria Prodan a explicat de ce a ales să facă show-ul de televiziune la Antena Stars. Ea a susținut că propunerea realizării unui nou sezon din reality i s-a părut foarte tare.

Ea a promis că revenirea va fi în forță și că telespectatorii nu vor fi deloc dezamăgiți. “Am început filmările, umblu peste tot cu echipa de filmare, iar în februarie ne pregătim de lansare”, a declarat Anamaria Prodan pentru libertatea.ro.