Veste excelentă pentru Cabral!

Cabral ar putea deveni tată, din nou, chiar săptămâna aceasta. Mesajul transmis de Andreea Ibacka. Când se pregăteşte de naştere?

Vedeta PRO TV ar putea deveni din nou tătic chiar săptămâna aceasta. Soţia sa, Andreea Ibacka, se află, în prezent, internată într-o clinică privată şi ar putea naşte chiar zilele acestea.

Luni, Andreea a postat mai multe imagini de pe platourile de filmare ale serialului “Adela”, în care joacă, lăsând de înţeles că mai sunt doar câteva zile până când băieţelul ei va veni pe lume.

“Bucuria din spatele camerei se simte și din spatele măștii. Iubesc meseria aceasta și sunt norocoasă să o practic alături de cei mai buni. Și – cine știe? – săptămâna aceasta dacă e joi, poate și nasc”, a scris Andreea Ibacka pe pagina sa de Instagram, alături de aceste două imagini.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Soţia lui Cabral urmează să nască prin cezariană.

“Miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile”

În urmă cu o săptămâna, Andreea Ibacka, descria, tot pe contul său de socializare, cum se simte cu puţin timp înainte ca cel de-al doilea copil al ei şi al lui Cabral să vină pe lume. Ea spunea că este emoţionată, că sunt momente în care se deplasează sau respiră cu greu, însă miracolul pe care-l trăieşte este mai presus de orice greutate.

“Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, scria Andreea Ibacka pe Instagram pe 21 septembrie.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram