AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, deschide în data de 26 septembrie primul restaurant în România. Home and Whopper va fi în incinta Mega Mall și va avea o echipă de 46 de experți în burger-i pregătiți pe grătar.

Noul restaurant Burger King din București se va afla în spațiul dedicat restaurantelor din Mega Mall și va avea un spațiu de servire generos, o opțiune de refill a băuturilor răcoritoare și va fi deschis de luni până duminică în intervalul 10:00 – 22:00.

„Cu o strategie de expansiune ambițioasă, până la sfărșitul anului 2019, vom mai deschide alte două restaurante în București: unul tot într-un mall și unul într-o zonă centrală din București. Astfel, vom încheia anul 2019 cu un număr de trei restaurante deschise în București. De asemenea, planurile noastre pentru 2020 sunt să deschidem cinci sau șase noi restaurante în capitală. Piața de restaurante cu servire rapidă din România are foarte mult potențial și, totodată, clienți foarte pasionați atunci când vine vorba de burgeri, dar suntem încrezători că întreaga echipă Burger King și AmRest este pregătită să facă față acestor așteptări”, a declarat Alan Laughlin, Președinte Burger King AmRest.

Odată cu aterizarea Whopper în România, primii 100 de fani ai Burger King care vor fi prezenți la evenimentul de deschidere din Mega Mall de pe 26 septembrie 2019, începând cu ora 12:00, vor fi așteptați cu 100 de Whopper din partea casei. Mai mult decât atât, pentru că noi credem că Whopper are gust mai bun acasă și de aceea vrem să aducem toți românii la masă, inclusiv pe cei din diaspora, Burger King a pregătit mai multe activități atât pe canalele de social media, precum și în restaurant: o platformă specială prin care românii plecați în afara țării pot câștiga bilete de avion către București ca să se bucure de un Whopper acasă, promoții cu prețuri speciale pentru cei cărora le e dor de casă, oferte 2+1 la meniuri sau vouchere cu reduceri.

AmRest și Burger King continuă campania de recrutare în București, iar oferta salarială pornește de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucrătorii din restaurante (Crew Members) și 2.500 – 3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut) pentru manageri. Printre beneficiile pe care obțin toți angajații Burger King se numără tichete de masă, asigurare medicală și bonusuri adiționale atractive.