Bunicul Luizei Melencu vine cu o teorie şocantă în cazul nepoatei sale: oasele care au fost găsite în liziera din apropierea casei lui Gheorghe Dincă din Caracal au fost plantate acolo şi nu aparţin, de fapt, Luizei. „Asta e cea mai mare bănuială a noastră. Nu sunt oasele Luizei”, a declarat bărbatul.

Până acum, Monica Melencu, mama Luizei, a primit două citaţii din partea oamenilor legii pentru a se prezenta în vederea recoltării de noi probe ADN, însă femeia a refuzat de fiecare dată. Ea spune că anchetatorii vor să planteze probe pentru a declara decesul Luizei, chiar dacă nu există un cadavru. Mama Luizei nu crede că fata ei a fost ucisă, aşa cum a declarat Gheorghe Dincă, şi crede că a fost victima traficului de persoane.

Monica Melencu a fost citată pentru prima oară marţi, la ora 11:30, la sediul Poliţiei Municipiului Caracal, însă nu a mers acolo. În urma refuzului, ea a primit un mandat de aducere, dar anchetatorii au renunţat la el şi au emis o nouă citaţie pentru ziua de astăzi, la sediul DIICOT Bucureşti, însă mama Luizei nu s-a prezentat nici acolo. Ea spune că îşi va da acordul pentru o nouă prelevare de material genetic, doar dacă specialiştii FBI vor putea recolta ADN din oasele găsite în liziera de lângă Caracal.