La nivelul celor mai scumpe comenzi foodpanda tot Bucureştiul este lider, cea mai mare comandă plasată pe platformă ridicându-se la 750 lei, urmat de Cluj cu o comandă maximă de 500 lei, Timişoara cu 450 lei şi Iaşi cu 230 lei.

“Observăm diferenţe de consum de la o zonă la alta, însă cel mai evident este că bucureştenii comandă de pe foodpanda oarecum din necesitate. Majoritatea sunt tineri, foarte activi, cu un ritm de viaţă alert, care ştiu că la birou au nevoie de o masă completă şi hrănitoare. Clujenii, timişorenii şi ieşenii sunt gurmanzi, le place să descopere bucătării noi şi să încerce feluri ce nu se regăsesc în meniul lor obişnuit”, a declarat Dan Macarie, country manager foodpanda România.

Potrivit acestuia, în Bucureşti, majoritatea comenzilor foodpanda sunt realizate de la birou, în jurul prânzului, între orele 11,30 – 14,00, şi constau în meniuri complete cu fel principal – pui sau porc, cu garnitură, salată şi desert. În Cluj, Timişoara şi Iaşi, celelalte oraşe în care foodpanda este prezentă, comenzile sunt plasate de cele mai multe ori seara şi constau în preparate ce nu se gătesc de obicei acasă, varietăţi de finger food, de la aripioare picante cu chispuri, la pui shanghai, pizza sau bucătărie orientală.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu aproximativ 200 de restaurante din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi, fiind lider de piaţă pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

Potrivit comunicatului, foodpanda, împreună cu brandul afiliat hellofood, este grupul lider al platformelor online de comenzi de mâncare, activ în peste 40 de ţări.

Agerpres