Cel mai probabil cineva a fost însărcinat să posteze un mesaj pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea, în care să transmită faptul că fostului ministru al Sănătății i s-au încălcat drepturile, că a fost lăsată fără asistență medicală specializată și permanentă, mai ales că suferă de o boală cruntă, autoimună.

Sorina Pintea nu poate mânca singură și nici la toaletă nu se poate deplasa fără ajutor, din cauza durerilor. Medicul curant al acesteia nu poate face nimic și fără ajutor specializat poate să moară.

Mesajul postat pe pagina Sorinei Pintea

„Suntem împotriva a tot ceea ce înseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât. Este inuman să lași un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viața, fără asistență medicală specializată și permanentă! Unde este pericolul social în raport cu umilirea și pericolul medical?!

Să nu uităm că și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor!

Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!”, este mesajul postat pe Facebook-ul fostului ministru.