Allview AllDro 2 rulează sistemul de operare Android 2.2 cu suport Flash,  un ecran de 8 inch în format 4:3, procesor Samsung ARM Cortex A8 1GHz şi cameră foto frontală.

Noua tableta se conecteaza la internet prin Wi-Fi şi 3G. Conexiunea 3G este opţională şi se realizează prin ataşarea unui modem 3G cu cartela SIM care are un plan de date activ. Pentru achiziţionarea modemului şi al pachetului de date utilizatorii pot alege din diversitatea serviciilor 3G oferite de către operatorii mobili. Procedura de setare a internetului prin modemul 3G poate fi consultată pe site-ul Allview la secţiunea Suport AllDro 2. Indiferent de modalitatea de conectare, tableta accesează conţinutul web prin browser-ul de internet preinstalat care deschide direct în interiorul paginilor: filme, animaţii, aplicaţii şi orice alte fişiere care necesită suport Flash.

Tot în ceea ce priveşte conectivitatea AllDro 2 dispune şi de două porturi fizice: HDMI şi USB, prin care stabileşte legătura cu alte aparate. Prin conexiunea HDMI, fotografiile, videoclipurile şi filmele cu subtitrare în limba română pot fi vizualizate pe televizor la rezoluţie FullHD, în timp ce prin cardul micro SD, memoria internă de 4 GB poate fi extinsă până la 32 GB. Prin conectivitatea USB 2.0, dispozitivul poate accesa dispozitive USB de stocare sau se poate conecta la orice PC pentru a transfera date.

Tableta AllDro 2 poate fi achiziţionată la preţul de 749 de lei. Pachetul de vânzare cuprinde alături de tabletă un cablu de date USB, un cablu OTG, o husă de protecţie şi un creion capacitiv.