Răzvan Dumitrescu a dezvăluit, duminică seara, la emisiunea „Subiectiv”, de la Antena 3, un document care arată problemele procurorilor DIICOT în ancheta privind crimele din Caracal. Conform unei ordonanțe emise de procurorii DIICOT, în data de 23.09.2019, toate solicitările familiei Alexandrei au fost respinse de procurori. Una dintre ele referă  la efectuarea unei expertize științifice experiment privind arderea unui cadavru în condițiile descrise de inculpatul Dincă. Cererea le-a fost respinsă pe motiv că este contrară legii – profanare de cadavre.

Cu toate acestea, și familia Luizei Melencu, prin avocatul Tonel Pop, a înaintat o astfel de solicitare, însă a precizat că în experiment să se folosească un cadavru de animal. De această dată, procurorii au refuzat, însă nu au mai venit cu niciun argument.

”Cred că se feresc pentru că DIICOT nu vrea să afle adevărul. Există o dorință de a proteja familia Dincă, și o spun cu toată răspunderea, de a proteja întreaga rețea infracțională pe care suntem pe cale să o dovedim”, a spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.