Astfel, Raluca Turcan îl acuză pe Florin Cîțu că este dispus să „joace la poker” până și banii de pensii iar colegii din partid au fost supuși unei „fraude”, deoarece votul pentru negocieri a fost utilizat „doar în folosul unui grupt extrem de restrâns”.

Florin, ești dispus sa joci la poker pana și banii de pensii. De mai bine de o luna ma tin de capul tău și-ti spun repetat ca de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pt ca i-ai luat la rectificare doar ca sa dai tu bine la cifre in postările de pe facebook”, a mai spus Raluca Turcan.

„Consider ca echipa de negociere nu a purtat o negociere pentru PNL, ci a pregătit o garnitura și o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD. In primul rând s-a plecat la drum cu o minciuna. Și un vot manipulat ordinar. Nu, nu ma refer la Congres, ci la votul pentru a încerca negocieri și cu unii și cu alții. Votul meu si al altora a fost folosit doar pentru a negocia cu PSD. Si doar in folosul unui grup extrem de restrâns. A fost o frauda asupra votului colegilor”, a declarat Turcan, potrivit unei comunicări către colegii din BPN obținută de g4media.ro

S-a negociat in genunchi cu PSD

De asemenea, aceasta a subliniat că „este puțin spus ca s-a negociat in genunchi” cu PSD.

„Mandatul lui Florin Câțu nu a fost decât un șir de minciuni, greseli și jocuri personale. As spune ca e de domeniul patologicului. Florin, iti imaginezi ca nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toti se prind, îți garantez. Nimic din ce ai spus pana acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un sir de minciuni. Și nu numai de minciuni dar și de lipsa de responsabilitate!

Reacția lui Florin Cîțu

Preşedintele PNL Florin Cîţu a răspuns luni, 22 noiembrie, acuzaţiilor aduse de raluca Turcan.

„Doamna Raluca Turcan, dacă avea ceva de spus putea să vină la şedinţa BPN, nu în presă”, a spus Florin Cîţu, întrebat de faptul că Turcan i-a cerut demisia din fruntea partidului, pentru coaliţia cu PSD şi modul în care s-a negociat formula guvernului, doar în interesul său.