Un celebru om de televiziune a anunțat că părăsește o emisiune, după 12 ani de activitate

De-a lungul timpului, emisiunea a prezentat interviuri cu mai multe celebrități, amintește variety.com

„Ştire de ultimă oră: Părăsesc Life Stories după 12 ani şi 100 de emisiuni. Ultima mea emisiune va fi cu fabuloasa prietenă Kate Garraway. Ea va prezenta cele trei emisiuni rămase după ce eu voi pleca pentru a modera propriul show zilnic. A fost minunat!”, a scris Piers Morgan pe Twitter.

Potrivit sursei menționate, Kate Garraway este co-prezentatoare la emisiunea matinală „Goog Morning Britain” de la ITV, program pe care Morgan l-a găzduit. Garraway va fi gazda emisiunilor rămase din seria „Life Stories”, după ce Morgan se va retrage.

A fost în mijlocul unui scandal

Amintim Piers Morgan a provocat o situație controversată în Marea Britanie după o dispută cu prezentatorul meteo Alex Beresford, care i-a numit comportamentul „diabolic”, drept urmare a remarcilor la adresa lui Meghan Markle.

Prezentatorul de televiziune a spus despre soţia prinţului Harry, Meghan Markle, că este una dintre celebrităţile „ipocrite, smiorcăite şi privilegiate care exploatează acum cinic victimizarea pentru a reprima libertatea de exprimare” şi care anulează pe oricine îndrăzneşte să conteste veridicitatea declaraţiilor lor inflamatorii.

Într-un editorial publicat de The Mail on Sunday, Morgan şi-a expus opinia despre agitaţia creată de interviul acordat de cei doi soţi jurnalistei Oprah Winfrey.

În urma acestor declarații, Morgan a fost nevoit să renunţe la rolul de gazdă a emisiunii „Good Morning Britain” de la ITV, în contextul în care a refuzat să prezinte scuze.

Umilință fără precedent pentru Meghan Markle

Amintim că scriitoarea britanică Lady Colin Campbell a lansat un atac dur la adresa lui Meghan Markle. Aceasta a criticat aspru modul în care ducesa de Sussex se afișează în spațiul public. De menționat este faptul că nu este prima oară când soția prințului Harry este criticată pentru ținuta ei neelegantă, sau nepotrivită.

Lady Colin Campbell susţine că acesta este şi motivul pentru care hainele nu se aşază bine pe ducesă, oricât de scumpe ar fi ele. Totodată, scriitoare, care a scris numeroase cărţi despre familia regală britanică o compară pe Meghan cu actriţa Joan Collins.

Aceasta susţine că postura soţiei lui Harry nu este în regulă pentru că aceasta este “smucită”, motiv pentru care hainele ei capătă tot felul de cute orizontale, inestetice.

„Meghan Markle nu ştie cum să meargă, acesta este şi unul dintre motivele pentru care hainele ei sunt întotdeauna atât de inadecvate. Acestea sunt ori prea strâmte sau prea largi, iar ea, pentru că nu a crescut cu moda couture, nu înţelege conceptul de a fi în largul tău atunci când porţi astfel de haine”, a spus aceasta.