Avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, Aurel Moldovan, spune că, pe baza investigaţiilor făcute de detectivii particulari angajaţi de Alexandru Cumpănaşu, Luiza şi Alexandra sunt vii şi se află în Italia, unde ar fi traficate de persoane care au legătură cu Gheorghe Dincă, potrivit România TV. „Ştim de două zile că fetele sunt vii”, a declarat Moldovan.

„Domnul Cumpănaşu a făcut o serie de investigaţii, a angajat pe cont propriu o echipă de detectivi particulari, care a cules informaţii despre această reţea în care este implicat Dincă. Reţeaua duce spre Italia, Bari, şi este coordonată de o altă reţea, albaneză. Din câte ştim, fetele sunt în viaţă, undeva în Italia (…) Dincă făcea parte din două reţele: una coordonată de o reţea albaneză, una care ducea direct direct în Italia, la Bari”, a precizat avocatul familiei Măceşanu.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat şi el pentru România TV că: „Poate detectivii care se apropie de Alexandra şi Luiza fac joncţiunea cu oamenii mei. Am de asemenea oameni în Italia. Totul trebuie să se desfăşoare rapid, pentru că dacă fetele sunt declarate moarte atunci nu mai avem posibilitatea că le căutăm oficial, la nivel internaţional. Noi investigăm însă şi pe Germania.”

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, spunea acum două zile că are certitudinea că fetele se află la Bolzano, în nordul Italiei.