În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Mantea a vorbit despre viața ei personală. Prezentatoarea de la Kanal D a declarat că suferă de o boală gravă, pentru care ia tratament tot restul vieții.

Mai exact, Andreea Mantea susține că este vorba despre o boală autoimună, care nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control. În acest context, ea a subliniat faptul că medicii i-au dat 9 pastile zilnic, dimineața, dar și seara.

„Am o afecțiune destul de urâțică, care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a declarat Andreea Mantea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce tratament are de luat Andreea Mantea

Totodată, prezentatoarea tv de la Kanal D a mai spus că pe lângă pastilele pe care le ia, medicii i-au recomandat și o listă de alimente interzise pe care trebuie să o respecte. De asemenea, ea mai are în geantă și un pen de epinefrină pe care chiar și fiul ei David știe să îl adminstreze.

„E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a mai spus Andreea Mantea.

De menționat este faptul că, Andreea Mantea a mai vorbit despre problemele ei de sănătate și într-o postare pe Instastory. Mulți dintre fanii ei au crezut că e însărcinată, având în vedere că vedetei i se umflase burta, însă vedeta se apăra spunând că este vorba doar despre o afecțiune de care suferă.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit”, a spus Andreea Mantea pe InstaStory.