Cu bilete la prețuri începând de la 20,99 euro, Blue Air conectează Bucureștiul cu Amsterdam și cu întreaga lume, punând la dispozitia pasagerilor săi servicii zilnice către si dinspre această destinație-cheie la prețuri competitive.

Începând cu 4 septembrie, Blue Air va opera zboruri zilnice către / dinspre București Otopeni (OTP) către Amsterdam Schiphol (AMS), conform orarului.

OTP 08:20 – AMS 10:20 / AMS 11:10 – OTP 15:10
7 zile/ săptămână

Noua rută Bucuresti – Amsterdam

„Suntem foarte încântați să anunțăm noua rută Bucuresti – Amsterdam și să subliniem încă o dată angajamentul de a oferi pasagerilor noștri soluții performante de transport aerian cu servicii de calitate la prețuri accesibile, după o perioada atât de dificilă pentru aviație și pentru industria călătoriilor.

Prin adăugarea acestui serviciu către si dinspre Amsterdam, Blue Air își consolidează poziția de lider pe piața din Bucuresti, deoarece AMS reprezinta o destinatie-cheie atât pentru călătoriile de leisure, cât și pentru cele de business între Olanda și România.

Mai mult, prin această nouă rută, oferim opțiuni suplimentare de călătorie pentru diaspora românească care tranzitează unul dintre cele mai mari hub-uri transcontinentale europene”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Despre Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business bazat pe reducerea complexității, respectiv Low Cost – Low Complexity și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.