“Volumul de vânzări înregistrat astăzi, în prima zi a ofertelor de Black Friday, de două milioane de euro, se datorează atât disponibilităţii stocului, cât şi programului prelungit al magazinelor – astăzi majoritatea magazinelor noastre au deschis la ora 8. Şi ziua încă nu s-a încheiat, ne aşteptăm la o creştere a ritmului de vânzare dupa-amaiză”, a declarat Razvan Popescu, director de vânzări Altex.

Cele mai căutate oferte sunt cele la televizoare, camere foto produse IT şi console.

Printre cele mai atractive reduceri pregătite consumatorilor de Black Friday de magazinele Altex şi Mediagalaxy, se numără laptopurile Apple cu reducere de 500 lei, camera foto Nikon cu reducere de 700 lei, New iPad  Wi Fi cu 10% reducere, Smart TV Samsung cu 500 de lei reducere, Televizor LED LG cu 250 lei reducere.

Magazinele care au înregistrat cele mai mari vânzări sunt cele din Bucureşti, Galaţi, Constanţa, Iaşi, Alba Iulia şi Timişoara.

“Ne aşteptăm la vânzări care să depăşească 5 milioane de euro în zilele în care organizăm promoţia de Black Friday. După evoluţia traficului în magazine şi a vânzărilor în primele ore ale dimineţii, putem estima că vom depăşi acest obiectiv, şi asta pentru că s-a creat un foarte mare orizont de aşteptare faţă de Black Friday şi pentru că prin preţ şi marfa prezentă la raft, noi vom răspunde corect acestor aşteptări. Spre deosebire de unii competitori, ale căror stocuri s-au epuizat din prima jumătate a zilei, noi asigurăm consumatorii că nu vor pleca din magazine cu mâinile goale ”, a declarat Razvan Popescu, Retail Manager Altex.

Site-ul Altex a fost indisponibil în prima parte a zilei din cauza numărului mare de vizitatori on-line, dar la ora trimiterii acestui comunicat, atât site-urile www.altex.ro, cât şi www.mediagalaxy.ro funcţionează.