BitDefender a anuntat vineri, incheierea unui parteneriat cu grupul K Tech – Ultra PRO. Astfel, incepand cu luna octombrie 2005, pe o perioada nedeterminata, fiecare cumparator al unui sistem Ultra PRO va primi o licenta BitDefender Professional Plus Ultra PRO Edition, a carei valabilitate va fi de un an de zile.


Calculatoarele dotate cu produsul antivirus BitDefender vor fi disponibile in toate cele 70 puncte de prezenta Ultra PRO Computers din tara si in toate magazinele distribuitorilor grupului K Tech – Ultra PRO, acoperind peste 13.2% din vanzarile de calculatoare din Romania.


Utilizatorii vor avea la dispozitie, inclus in pretul licentei, servicii de suport tehnic non stop prin e-mail, chat si telefon.


Actiunea completeaza colaborarea intre cele doua companii, care include vanzarea pachetelor in magazine si distributia produselor si serviciilor BitDefender prin toti distribuitorii grupului K Tech – Ultra PRO.


BitDefender este o suita de peste 54 de solutii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii, in mai mult de 100 de tari.


Grupul K Tech – Ultra PRO desfasoara activitati atat in segmentul de retail (prin Ultra PRO Computers) cat si in cel de distributie (prin K Tech Electronics).


In 2004 grupul K Tech – Ultra PRO a obtinut o cifra de afaceri de 66,5 milioane dolari, in crestere cu 42,09 % comparativ cu anul 2003. In primul trimestru al lui 2005, grupul a obtinut o cifra de afaceri de 20,5 milioane USD, in crestere cu 34,8% fata de aceeasi perioada a anului 2004. La sfafrsitul lunii iulie 2005, lantul de retail era alcatuit din 65 magazine, din care 19 in Bucuresti si restul acoperind orasele importante din tara.



Sursa: Capital, 30 septembrie 2005