Dacă ar trebui eu să cumpăr monede bitcoin, ethereum sau altă criptovalută cu ajutorul acestor sisteme, cel mai probabil nu aș fi făcut-o niciodată. Însă pentru că m-au atras criptovalutele am cercetat acest domeniu și am găsit un mod simplu prin care puteți și dumneavoastră puteți să investiți în cele mai interesante criptovalute.

Dacă doriți și dumneavoastră să câștigați cu ajutorul criptovalutelor timpul nu este pierdut – doar citiți mai departe!

Criptovalutele ne atrag datorită profitabilității acestora. Dacă ați fi investit acum un an doar o mie de Euro astăzi ați fi avut deja nouă mii de Euro profit net, adică o profitabilitate de o mie de procente. Doar pentru comparație aș vrea să menționez că în cazul cumpărării proprietăților imobiliare și închirierii acestora la o profitabilitate de șapte procente anual ați avea nevoie de 142 de ani pentru a câștigarea aceleiași sume, dacă blocul nu s-ar dărâma până atunci.

 

Sigur că toată lumea avertizează că s-ar putea să fie vorba despre un balon, care se poate sparge, și nici eu însumi nu mi-aș investi niciodată toate economiile într-un domeniu atât de riscant, dar riscul de zece procente al economiilor de sub saltea, care îmi pot aduce un profit de zece ori mai mare față de restul rămas sub saltea într-un singur an …

Apropo, mi s-a spus deja de acum un an de faptul că ar putea fi vorba despre un balon.  Exact așa mi s-a spus, că este o escrocherie și multe altele. Ați auzit și dumneavoastră despre asta? Despre asta vă povestesc!

Acum că am îndepărtat aproape toate îndoielile legate de investiții să o discutăm și pe ultima. Cum puteți investi în criptovalute în modul cel mai simplu?

În locul platformelor care sunt destinate numai tranzacțiilor cu criptovalute, înregistrați-vă la eToro.com – pentru înregistrare și cumpărarea criptovalutelor click aici.

De ce eToro?

Pentru că asigură înregistrarea și investirea facilă în criptovalute fără diferite portofele și a altor chestii pe care nici eu însumi nu le înțeleg prea bine. Ca să fiu sincer, dacă nu ar fi existat acest mod, nu m-aș fi apucat niciodată de tranzacții cu criptovalute.

 

După ce vă înregistrați puteți să faceți tranzacții din contul dumneavoastră în mai multe feluri simple:

  • cu ajutorul transferului bancar (facturi),
  • cu ajutorul cărților de credit,
  • prin Paypal și/sau Moneybookers/Skrill,
  • există și alte moduri care însă nu sunt chiar atât de simple.

Dacă efectuați tranzacții cu ajutoul cărților de credita sau prin Paypal/Skrill fondurile vor ajunge imediat în contul dumneavoastră și veți putea investi imediat în primele dumneavoastră monede bitcoin (față de alte sisteme în care achiziționarea durează mai mult timp).

Achiziționarea fondurilor se face cu ajutorul unei interfețe simple (pentru utilizatorii mai avansați trebuie să menționez că criptovalutele se pot „shorta“ și puteți câștiga și în cazul în care valoarea acestora scade). De asemenea puteți vedea ce achiziționează ceilalți și cât succes au. 

Ca să nu ajungeți din nou să vă dați pumni în cap peste un an, hotărâți-vă încă azi măcar să vă înregistrați GRATUIT la eToro.com și urmăriți ce cumpără/vând ceilalți, creați un cont cu bani virtuali sau alegeți cea mai interesantă posibilitate – investiți în criptovalute, un fenomen care generează ÎN CONTINUARE câștiguri de câteva ori mai mari decât toate investițiile cunoscute în trecut.

Dacă nu ați făcut-o încă, acum aveți ultima șasnă – click aici și înregistrați-vă la eToro.

* eToro este un furnizor de tranzacții cu instrumente CFD și nu o bursă pentru achiziționarea criptovalutelor (puteți investi în moneda Bitcoin, nu puteți însă să o achiziționați sau să plătiți cu aceasta),
* eToro nu percepe comision de tip „Overnight“  pentru achiziționarea criptovalutelor        
* Fiecare tranzacție este riscantă, câștigurile din trecut nu reprezintă o garanție a câștigurilor viitoare – riscați NUMAI capitalul de care vă puteți dispensa în cazul eventualelor pierderi.