Companii precum Tarom, Alitalia, Air Malta, Turkish Airlines sau Iberia Express, operator recent intrat pe piața locală, au lansat ofertele de iarnă, valabile pe toată luna ianuarie, cu zboruri începând de la 55 euro pentru călătorii în intervalul ianuarie – martie.

Astfel, Air Malta oferă reduceri de 20% la toate zborurile din februarie, achiziționate până pe 21 ianuarie. În acelaşi timp, cursele AlItalia cu plecare din București încep de la de 55 euro pentru destinații precum Roma, Milano, respectiv 83 euro pentru Napoli, Torino sau Nissa.

Și Iberia Express, una dintre cele mai mari companii low-cost spaniole care va începe să opereze din iunie câte două zboruri săptămânale din București spre Madrid și Lisabona, a anunțat prețuri începând de la 54 euro pentru Madrid, respectiv 90 euro pentru Lisabona.

În același timp, și compania Tarom a pregătit o ofertă prin care românii își pot cumpăra bilete de avion către diverse destinații din Europa pentru prețul de 99 de euro.

”Din punct de vedere al costurilor, acum este cel mai bun moment pentru turiștii români să îşi cumpere bilete de avion. Majoritatea companiilor aeriene care operează în România au anunțat oferte avantajoase pentru intervalul ianuarie – martie, pe destinații indrăgite de români, precum Roma, Milano, Nissa, Amsterdam sau Bruxelles. Și cei care vor să profite de perioadă pentru a vizita orașe din afara Europei, precum Miami, New York sau Rio de Janeiro, au acces la bilete mult mai avantajoase, începând de la circa 500 euro”, spune Remus Vișan, Managing Director Paravion, agenție online de turism.

Citiți mai multe despre Biletele de avion către America și Asia, la jumătate din prețul inițial

În același timp, operatorul low-cost, Wizz Air a lansat o nouă rută de la București către Budapesta, dar și un nou zbor intern din Capitala către Cluj-Napoca. Zborurile pe ruta Bucureşti – Budapesta vor fi lansate pe 19 septembrie, cu 4 zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică. Pentru a marca aceste noutăţi, Wizz Air oferă tarife de la 39 de lei pentru ruta Bucureşti – Cluj-Napoca şi de la 99 de lei pentru Bucureşti – Budapesta.

În octombrie, Wizz Air a anunțat patru noi zboruri de la Cluj–Napoca spre Alicante, Berlin Schoenefeld, Billund şi Doncaster Sheffield. Compania oferă acum 108 rute către 17 ţări de la cele opt aeroporturi de unde operează.