Big Tech anunță profituri record! Marile acțiuni de tehnologie au crescut după o nouă rundă de câștiguri. Analiză eToro

S&P 500 poate că a avut o săptămână dificilă, dar marile acțiuni de tehnologie americane au crescut după o nouă rundă de câștiguri publicate, transmite analistul eToro, Adam Vettese.

Apple, Alphabet (Google) și Microsoft au depășit cu mult așteptările, dezvăluind creșteri enorme ale veniturilor în ultimele lor trimestre fiscale. De asemenea, Facebook a depășit așteptările, chiar dacă a avertizat asupra unei iminente încetiniri.

Deși nu a fost un an liniștit pentru acțiunile din sectorul de tehnologie, acestea sunt un motor cheie al performanței superioare a acțiunilor americane și reprezintă aproximativ 25% din indicele S&P 500. Din acest motiv, cred că aceste rezultate justifică pe deplin evaluările lor premium.

Sunt pe drumul cel bun pentru a-și îndeplini așteptările de creștere cu +25% a veniturilor și +40% a profiturilor pentru întregul an, cu marje de profit aproape duble față de media S&P 500, în timp ce bilanțurile lor solide permit creșterea dividendelor și răscumpărările de acțiuni.

Despre eToro

Adam Vettese, analistul eToro pentru UK, are șase ani de experiență în domeniul piețelor financiare, specializându-se în acțiuni. De asemenea, el se ocupă de clienții Platinum Plus și Diamond la eToro.

eToro este o platformă de investiții cu active multiple ce permite oamenilor să își dezvolte cunoștințele și să-și crească veniturile ca parte a unei comunități globale de investitori de succes. Compania a fost fondată în 2007 cu misiunea de a face accesibile piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Sursă foto: Dreamstime