Bianca Drăgușanu, surprinsă în compania lui Gabi Bădălău. Cum au petrecut împreună

Marți seara, Bianca Drăgușanu și iubitul ei, Gabi Bădălău, au fost prezenți într-un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde o prietenă de-a Biancăi și-a sărbătorit ziua de naștere.

Cei doi s-au distrat toată seara în compania prietenilor lor. Fosta asistentă TV a postat pe contul ei de Instagram mai multe filmulețe de la petrecere. În acestea se poate auzi cum Bianca Drăgușanu primește mai multe dedicații din partea solistului trupei.

Recent, vedeta a precizat că vrea să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, motiv pentru care nu a publicat în spațiul online nicio poză alături de Gabi Bădălău. Cu toate acestea, una dintre prietenele Biancăi i-au surprins pe cei doi împreună.

Sursă foto: Instagram

Mama lui Gabi Bădălău vrea să-l despartă de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu se pare că nu este deloc pe placul mamei-soacre. Mama lui Gabi Bădălău ar fi apelat chiar la ajutorul vrăjitoarelor pentru a-i despărți pe cei doi.

La început, mama lui Gabi Bădălău ar fi fost de acord cu relația fiului, dar de ceva vreme ar fi făcut pasul înapoi. Surse au dezvăluit că doamna Bădălău ar fi foc și pară pe Bianca Drăgușanu, pe care, de altfel, nu ar fi văzut-o cu ochi buni din capul locului, însă ar fi crezut că fiul ei va avea doar o relație pasageră, scrie Cancan.ro.

Bianca a postat câteva mesaje luna trecută, pe Instagram, iar acestea spun totul despre cât de apropiate au devenit cele două:

 ”O pup pe mă-ta”, „Mă-ta ce zice? E fericită?”, „Vă pup pe amândoi!”,  „Tot pentru mă-ta”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

A apelat la vrăjitoare

De altfel, nici ”mama-soacră” nu a stat degeaba. Din disperare, aceasta ar fi apelat la vrăjitoare. O practică des întâlnită, costisitoare, dar, până într-un punct, dătătoare de speranțe. Sursele cancan au dezvăluit că mama lui Bădălău a discutat, de mai multe ori, cu fiul său și i-a cerut să rupă relația, pe care ar considera-o toxică, însă nu a reușit să-l convingă.

”Din disperare, a apelat la o vrăjitoare, care să-l despartă pe Gabi de Bianca Drăgușanu. Asta ar ști ce face soacra ei, să-i spun așa, dar nu-i este teamă. Din ce știu eu, e o vrăjitoare la care a fost de mai multe ori, cică și Oana Zăvoranu a trecut pe la ea”, a dezvăluit un apropiat al celor implicați.