BenQ lansează proiectorul MP514, destinat mediilor de afaceri mici şi mijlocii, oferind performanţe ridicate la un preţ accesibil. Cu o luminozitate sporită de 2.000 ANSI lumeni şi contrast 2.000:1, modelul MP514 reprezintă o soluţie de proiectare superioară pentru utilizatorii ce caută cel mai bun raport din punct de vedere al eficienţei proiectorului şi al preţului accesibil al dispozitivului.

Modelul beneficiază de tehnologia de proiectare DLP (Digital Light Processing) de la Texas Instruments’® şi, de asemenea, de tehnologiile BrilliantColor™, Wall Color Correction, dar şi de securitate, prin funcţia Security Password.

Eleganţă şi tehnologii de proiectare inteligente

Design-ul plin de stil al proiectorului MP514 oferă o balanţă perfectă între formatul clasic şi tehnologiile de ultimă generaţie. Liniile de finisare elegante, armonioase completează multitudinea de funcţii încorporate în proiectorul MP514, silenţios, destinat unei game largi de utilizare, în numeroase medii de proiecţie.

Rezoluţia nativă de SVGA (800 x 600) de care dispune modelul asigură redarea unor imagini în culori vibrante, cu detalii precise. Tehnologia DLP® permite afişarea unei palete impresionante de culori bogate, menţinând simultan o luminozitate impresionantă, iar integrarea tehnologiei BrilliantColor™ revoluţionează eficienţa optică a sistemului de proiecţie pentru o experienţă de vizualizare a prezentărilor foarte reală.

Funcţia de ajustare a culorii suprafeţei de proiecţie, Wall Color Correction, optimizează zona de proiectare pentru diverse tipuri de perete: indiferent dacă prezentările sunt redate pe o tablă de clasă, fie pe un ecran de proiecţie, claritatea şi frumuseţea culorilor se menţin.

MP514 oferă o calitate excelentă a imaginii şi redarea fidelă a culorilor, chiar şi în cazul unei proiecţii direct pe perete şi, în plus, beneficiază de funcţia de auto-căutare rapidă a sursei de semnal.

Un proiector „verde”

Mai mult, pentru conservarea energiei electrice consumate, noul proiector BenQ este capabil să detecteze lipsa conectării la vreo sursă şi să se oprească automat, prevenind astfel şi supraîncălzirea şi prelungind durata de viaţă a lămpii.

Durata de viaţă a lămpii proiectorului se întinde până la 4.000 de ore, de două ori mai mare decât a unui proiector obişnuit. Cheltuielile de întreţinere sunt reduse astfel semnificativ, fără nevoia de a schimba des lămpile dispozitivului.

Modelul BenQ MP514 este disponibil în România la partenerii BenQ, la preţul estimativ de 1.499 lei (inclusiv TVA).

Sursa: Benq