Noul model se conectează la sursa de semnal fără a avea nevoie de cabluri, oferind utilizatorilor posibilitatea de a face streaming video pentru conținut în 2D sau 3D, fie că folosește un notebook, playerul Blu-ray, consola sau orice alt dispozitiv inteligent ce are ieşire HDMI.

Proiectorul BenQ W1500 vine echipat cu o interfață wireless WHDI (Wireless Home Digital Interface) pe frecvență de 5GHz, astfel că nu sunt necesare cabluri de conectare între sursă și proiector atunci când utilizatorul vrea să redea conținut dintr-un dispozitiv prevăzut cu conectivitate HDMI. Sursa de semnal poate fi plasată în altă încăpere chiar și la 20 de metri de proiector. Cu două difuzoare echipate cu tehnologia SRS WOW HD TM pentru sunet 3D dinamic și un raport al proiecţiei de 1,07-1,71, ce permite o diagonală de 84 de inch (2,10 m) de la o distanta de doar 2m, utilizatorii au parte de cea mai plăcută experiență de cinema cu imagini începând de la 1m până la maxim 7.62m.

Când vine vorba despre divertismentul 3D, BenQ W1500 este compatibil cu standardul HDMI 1.4a, astfel încât poate reda conținut din Blu-ray player, din TV set-top-box sau din consola de jocuri. În plus, proiectorul face conversia imaginilor 2D la 3D, iar noii ochelari 3D au fost îmbunătățiti pentru o experință confortabilă de vizionare.  Noul proiector BenQ va fi disponibil din luna octombrie pe piața din România, la un preț estimat la 7.998 lei.