"Societatea Bechtel a construit un pilon care deserveşte Autostrada Gilău-Câmpia Turzii, pe DJ 107M (Săvădisla-Iara-Buru), în dreptul intersectării cu traseul autostrăzii în localitatea Vlaha. Conform autorizaţiei emise, societatea constructoare avea obligaţia ca, la finalizarea lucrărilor, să refacă drumul judeţean. În ciuda mai multor notificări din partea Regiei Autonome de Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj, societatea Bechtel nu s-a conformat cerinţelor din autorizaţia de construire", precizează CJ Cluj, într-un comunicat trasmis astăzi.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, spune că RAADPP a refăcut drumul, iar Bechtel trebuie să plătească valoarea lucrărilor, la care se adaugă şi amenda."

"În aceste condiţii am procedat la refacerea acestei porţiuni de drum prin RAADPP. În etapa următoare am transmis nota de plată prezentând contravaloarea pentru aceste lucrări societăţii Bechtel, la care s-a adăugat şi amenda pentru nerespectarea autorizaţiei de construire", a declarat Alin Tişe prin intermediul comunicatului.

Valoarea lucrărilor se ridică la 110.000 de lei, iar amenda este de 150 de lei.

Te-ar putea interesa și: