PMP, partidul lui Traian Băsescu, surprinde din nou. Dacă PSD și PNL nu au venit la Cotroceni cu nicio propunere de premier, Băsescu a detonat nucleara. A făcut o propunere șoc. este vorba despre un politician important, abia revenit în PMP.

Propunere șoc a lui Traian Băsescu

Propunerea celor de la PMP este fostul ministru de Externe, ministru al Justiției, Cristian Diaconescu. Acesta abia a revenit în politică, înscriindu-se în PMP în urmă cu câteva zile

„Suntem convinși că stabilitatea i pretictibilitatea sunt cele mai importante pentru România. Pentru prima dată înregistrăm un deficit de peste 4% și nu e un moent de criză. Din considerente internaționale și care țin și de cele interne vrem să participăm activ la conducerea țării”, a spus Cristian Diaconescu.

Și Eugen Tomac, președintele PMP, a anunțat că partidul său vrea să conducă noul Guvern. „Președintele a luat notă de propunerea noastră. Am explicat motivele pentru care am venit cu o asemenea propunere. Vrem să negociem o formulă de Guvern politic până la alegeri”, a spus Eugen Tomac, președintele PMP.