Banca a redus la 5% dobanda solicitata pentru credite ipotecare si credite de nevoi personale cu ipoteca, informeaza un comunicat Bank Leumi Romania. Astfel, clientii celor doua credite vor beneficia de aceasta dobanda, fixa pentru primele 12 luni. Dupa primul an, dobânzile vor fi calculate in functie de evolutia Bubor/Euribor la 3 luni.

Creditul pentru achizitii imobiliare cu ipoteca al Bank Leumi este adresat celor care doresc sa achizitioneze proprietati imobiliare dar si celor care doresc refinantarea unui credit contractat de la o alta banca, se acorda pe o perioada de 30 de ani, fara limita de suma, valoarea maxima a finantarii fiind de 75% din valoarea imobilului achizitionat. Acest credit este destinat persoanelor angajate cu contract de munca, pensionarilor, persoanelor fizice autorizate dar si celor care obtin venituri din dividende sau contracte de cesiune a drepturilor de autor.

 

Creditul de nevoi personale cu ipoteca este destinat persoanelor care si-au propus realizarea unor proiecte care necesita fonduri mai mari, pe care acestia nu le detin. Acesta se acorda pe o perioada de 30 de ani, fara limita de suma. Produsul se adreseaza  persoanelor angajate cu contract de munca, pensionarilor, persoanelor fizice autorizate dar si celor care obtin venituri din dividende sau contracte de cesiune a drepturilor de autor.

Sursa: Capital