AX4 Nano are un ecran de 7 inch, procesor Cortex A7 Dual Core de 1,3 GHz, două camere foto, GPS EPO, conexiune 3G prin HSPA+ şi rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

„AX4 Nano este un gadget indispensabil pentru persoanele active şi dinamice”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Prin intermediul funcţiei de apelare, utilizatorii au posibilitatea de a efectua şi a primi apeluri, mesaje text sau multimedia. AX4 Nano recunoaşte comenzile vocale şi converteşte automat un mesaj vorbit în e-mail sau sms. Tableta oferă conectivitate 3G HSPA+, GPS EPO şi Bluetooth. Noul device Allview este dotat cu o cameră principală de 3MP cu funcţie de înregistrare video şi capturare vocală. În partea frontală a device-ului se află o a doua cameră foto, care facilitează convorbirile video.

AX4 Nano este compatibilă cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Tableta este disponibilă în două variante de culoare, alb şi negru, şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 409 lei.