“Este firesc să facem acest demers în condițiile în care în primul trimestru al anului am înregistrat o creștere a vânzărilor de 38% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Punem această creștere atât pe seama vânzărilor directe, pentru că turiștii români au încredere în brandul Christian Tour, dar mai ales datorită vânzării de vacanțe prin intermediul agențiilor partenere, care nu vor să riște și se orientează către turoperatori mari, cu vechime, experiență și stabilitate financiară, așa cum este Christian Tour”, declară Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour.

Citeşte şi: Românii au cumpărat la târg vacanţe de milioane de euro! Cifre record în turism

Nu doar turiștii care își cumpără vacanțele din sediile agenției ori de la partenerii Christian Tour, ci și cei care preferă varianta online de a-și rezerva un pachet turistic sunt acoperiți de această poliță de asigurare. Acest lucru face ca vacanțele rezervate online, pe site-ul companiei, să fie asigurate, „spre deosebire de cele achiziționate de pe site-uri străine de rezervări”, arată un comunicat al companiei.

Pentru sezonul 2019, Christian Tour a contractat 125.000 de locuri pe avioanele charter, cu 33% mai multe decât în sezonul 2018. Antalya este destinația către care compania va opera cele mai multe zboruri charter, cu plecare de pe principalele aeroporturi din țară (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureș, Iași). De asemenea, compania va opera zboruri charter și către destinații din Grecia, Egipt, Tunisia și Spania.

“Nu poți să spui că ești turoperator în adevăratul sens al cuvântului și să anunți că zbori cu zece avioane pe săptămână în sezon, dar să ai o poliță de asigurare de 100.000 de euro. Ce garanții le oferi turiștilor în aceste condiții? Câți dintre ei își pot recupera banii în cazul unui faliment? Le recomandăm turiștilor să fie atenți la aceste detalii care fac diferența, atunci când decid de la cine își cumpără vacanța”, subliniază Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour.

Noua poliță de asigurare încheiată de Christian Tour este valabilă începând cu data de 30 martie 2019.

Citeşte şi: Amenzi uriaşe în turism! Ce au făcut touroperatorii. Ce spune autoritatea de concurenţă

Christian Tour este fondată și condusă de Cristian Pandel şi deține 40 de agenții proprii în România. Este prezentă și peste hotare, în Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania și în Statele Unite ale Americii (divizia online).Christian Tour a încheiat anul 2018 cu vânzări nete de aproximativ 85 de milioane de euro.