Avenir Telecom Grup, unul dintre cei mai mari distribuitori europeni de produse şi servicii de telecomunicaţii, anunţă numirea Rodicăi Cazangiu în funcţia de director general al operaţiunilor din România ale grupului.

Rodica Cazangiu are o experienţă de peste 25 ani în industria IT&C, printre angajatorii anteriori numărându-se operatori globali de telefonie precum Telefonica şi Orange. Ea a gestionat întreaga forţă de vânzări şi distribuţie la nivel naţional a companiei Orange România, având astfel o cunoaştere detaliată a pieţei de telecomunicaţii. Înainte de a fi numită Director General al Avenir Telecom România, Rodica Cazangiu a activat în domeniul consultanţei pentru management în aria vânzărilor şi distribuţiei.

„Îi urăm bun venit doamnei Cazangiu în cadrul grupului nostru şi suntem încrezători că vasta sa experienţa în domeniul telecomunicaţiilor va aduce un plus de valoare în atingerea obiectivelor de dezvoltare şi profitabilitate ale grupului în România”, a declarat Philippe Augan, director internaţional al Avenir Telecom Group.

Avenir Telecom are peste 3.000 de angajaţi în şase ţări: Franţa, Marea Britanie, Spania, Portugalia, România şi Bulgaria. Pe plan local, Avenir Telecom deţine şi operează 121 de magazine Internity, distribuitor exclusiv al Cosmote, şi are o echipă de aproape 500 de angajaţi.