Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a stabilit ca Al Arrab Contracting Company Limited a depus cea mai buna oferta pentru pachetul de actiuni detinut de stat la Electroputere Craiova, dupa aplicarea grilei de evaluare, informeaza un comunicat al AVAS.

Urmatorul pas in cadrul procesului de privatizare desfasurat dupa metoda negocierii pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile il reprezinta negocierea clauzelor contractuale.

 

 

Initial, pentru privatizarea societatii Electroputere Craiova s-au inscris societatile A5 Invest, Grup Feroviar Roman si Vienna International Holding din Romania, Arrab Contracting Company Limited din Regatul Arabiei Saudite si Peeker Atomic Energy System din Statele Unite.

Dupa finalizarea analizei documentelor de participare, in procesul de privatizare a Electroputere Craiova au ramas A5 Invest, Grup Feroviar Roman si Al Arrab Contracting Company Limited. 

AVAS detine 62,82% din capitalul social al socitatii Electroputere Craiova. Pana in prezent, Electroputere Craiova a fost lansata de sase ori la privatizare.

 

 

Sursa: Capital 12 Iunie 2007