Grupul de distribuţie auto condus de omul de afaceri Michael Schmidt colaborează cu Casa Regală de peste un deceniu.

"Cunoscând pasiunea Majestăţii Sale pentru automobile, am pus la dispoziţia Familei Regale o flotă de automobile BMW Seria 7 la prima vizită oficială în România, la mijlocul anilor 90. Astăzi ne mândrim cu faptul că de peste un deceniu, Majestatea Sa conduce un autoturism BMW Seria 7. În acest moment, modelul ales este 730d urmând ca la începutul sezonului rece să punem la dispoziţia Casei Regale noul model BMW 730d xDrive, cu tracţiune integrală", a declarat preşedintele Automobile Bavaria Group, Michael Schmidt.

La începutul acestui an, cu ocazia Zilei Regalităţii, Automobile Bavaria a oferit Majestăţii Sale Regelui Mihai I un automobil BMW 730d, care a înlocuit modelul anterior BMW 760Li. De asemenea, în această toamnă, odată cu stabilirea reşedinţei Alteţei Sale Regale Principele Nicolae, în România, Automobile Bavaria a oferit spre folosinţă un automobil MINI Cooper S.

Casa Regală oferă calitatea de furnizor al Casei Majestăţii Sale Regelui ca semn de recunoaştere şi de apreciere a calităţii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie. Astfel, acordarea calităţii de furnizor implică un înalt standard al produselor şi serviciilor, constanţă, seriozitate şi înalt profesionalism din partea companiei sau a persoanei desemnată ca furnizor.

Automobile Bavaria Group este cea mai mare reţea de dealeri BMW din România şi deţine alte cinci centre în Germania. Pe plan local, grupul comercializează autoturisme BMW, MINI, noi şi rulate, motociclete BMW, Husqvarna, noi şi rulate, deţine singurul service Rolls-Royce pe o rază de 1.000 de kilometri. Prin reţeaua MHS Truck & Bus este importatorul şi distribuitorul camioanelor MAN şi al autobuzelor Neoplan în România.
Sursa: Agerpres