La stand vor fi prezente noul A6, noul A7 Sportback, deja reprezentativul A8, precum și gama Audi Sport (R și RS) în care se remarcă R8 Spyder, scrie auto-bild.ro.

De asemenea, vizitatorii salonului vor beneficia de o ofertă promoțională din partea Audi pentru gama Q – avantaj client de 20% și patru ani de mentenanță gratuită. Odată cu SIAB 2018, Audi dă startul rezervărilor pentru noul e-tron, ce va fi lansat pe piață în 2019.

Vizitatorii Salonului Internațional de Automobile București 2018 au posibilitatea de a rezerva acum una dintre primele 50 de unități pentru un avans de 1.000 euro + TVA, prin intermediul distribuitorilor autorizați. Modelul Audi e-tron este integral electric și garantează performanțe excelente pe orice tip de teren. e-tron permite accelerarea de la 0 la 100 km / h în 4,5 secunde, la o putere de până la 320 kW (cu boost până la 370 kW). Autonomia oferită de baterie face posibilă parcurgerea unor trasee de până la 500 de kilometri. Modelele e-tron sunt primele care vor putea fi încărcate cu 150 kW la stații electrice cu putere superioară, într-un interval de doar 30 de minute.

O altă noutate prezentată la Salonul Internațional de Automobile București 2018 este noul sedan Audi A6, un model care redefinește confortul, dezvăluit în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva 2018.

Brandul german va fi prezent la SIAB și cu gama Audi Sport care include modelele R și RS. Între acestea se remarcă și noul RS4 Avant care ajunge în doar 4,1 secunde de la 0 la 100 km/h.

O altă noutate va fi reprezentată de modelul A7 Sportback. Acesta va fi prezent alături de modelul Audi A8, deja reprezentativ pentru marcă.