Panică maximă pe platourile de la Kanal D. S-a declanșat alerta la una dintre cele mai de succes și așteptate emisiuni ale postului. Protagonist a fost una dintre vedetele show-ului care a trecut prin clipe cumplite.

Augustin Viziru, prăbușit la Survivor România

Actorul Augustin Viziru s-a prăbușit pur și simplu în timpul show-ului Survivor România. Vedeta a avut mari probleme, toată lumea a intrat în panică. Vedeta din echipa faimoșilor, de la emisiunea Survivor România, a avut parte parte de momente mai puțin plăcute în cea de-a doua ediție a show-ului difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Cei de la KanalD au anunțat că Augustin Viziru s-a accidentat în timpul unei curse contra rivalilor din echipa Războinicilor, la Survivor România. Totul a fost fulgerător.

Faimosul s-a întins pe jos și a strigat de durere, imediat după ce a încheiat un meci. Se pare ca acesta s-a accidentat destul de grav la piciorul stâng. Augustin Viziru a primit imediat îngrijiri medicale. Producătorii emisiunii speră ca acesta să-și revină cât mai repede și să continue filmările Survivor România.

Cei 20 de concurenții curajoși se luptă în îndepărtată Republica Dominicană, în mijlocul sălbăticiei, pentru a demonstra că își pot depăși limitele în cele mai dificile condiții.

Echipa Faimoşilor este formată din personalități foarte diferite, carismatice, venind din diferite domenii, fie că este vorba de muzică, televiziune, actorie, sport. Cristina Şişcanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicaş, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni și Bogdan Vlădău formează deja o echipa redutabilă în Republica Dominicană.

Echipa Războinicilor reunește zece concurenți încă necunoscuți publicului larg, dar care vor cuceri prin determinare și prin poveștile extraordinare de viață. Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetică, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaş, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala și Emanuel Neagu vor lupta cu toate forțele pentru a ajunge cât mai departe în competiție.