Survivor România” debutează sâmbătă, 18 ianuarie, începând cu ora 20:00, pe Kanal D.

Echipa Faimoşilor este formată din personalități foarte diferite, carismatice, venind din diferite domenii, fie că este vorba de muzică, televiziune, actorie, sport. Cristina Şişcanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicaş, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni și Bogdan Vlădău formează deja o echipa redutabilă în Republica Dominicană.

Echipa Războinicilor reunește zece concurenți încă necunoscuți publicului larg, dar care vor cuceri prin determinare și prin poveștile extraordinare de viață. Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetică, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaş, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala și Emanuel Neagu vor lupta cu toate forțele pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Cum vor putea vota telespectatorii

Telespectatorii vor avea un rol extrem de important în evoluția concurenților, aceștia putând să-și voteze favoriții și, astfel, să ii mențină în joc.  Modalitatea de votare va fi comunicată în timpul difuzării reality-ului de prezentatorul acestuia, Dan Cruceru.

Concurenții vor fi nevoiți să își dezvolte adevărate strategii de supraviețuire, să se integreze în echipa din care fac parte și să facă față provocărilor dificile apărute în viață de zi cu zi din jungla Dominicană. Abilitățile de adaptare, echilibrul psihic, îndemânarea și rezistență fizică le vor fi cei mai buni aliați în parcursul lor.

Nu pierdeți marea  premieră a celui mai dramatic reality televizat, “Survivor România”, în această sâmbătă, de la ora 20:00! Telespectatorii vor fi martorii unui reality sută la sută autentic, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D.